Aktiviti Sewaktu Hamil

Hi Mommies! Mana antara di bawah aktiviti yang anda selalu lakukan sepanjang kehamilan???Mesti ramai yang No.4 tu, betul tak? ? Jom kongsikan dengan kami dan pengguna lain jawapan anda di ruangan komen di bawah!

Aktiviti Sewaktu Hamil
184 Các câu trả lời

1,3,5. Paling banyak, berjalan lah. Setiap kali balik dri kerja mesti ajak husband jalan2 mall,tak beli apa2 pun takpe. Sesaja nak berjalan. Bila balik rumah,dah penat,lapar,makan la dulu. Dah kenyang,dah letih,tido pulak. Hahahaha.

Memancing dan jln2 supaya senang nak beranak nanti luas je. And kalau selalu jln2 bukan di mall atau pasar lh di rumah and sekeliling rumah mesti rasa ringan badan. Sbab dh biasa😁

Jalan duduk memasak pastu tido. Org kata kalau mengandung anak laki jadi malas tapi ni sis terlebih rajin

Membaca . Teruja baca macam² info² penting tentang bayi dlm kandungan & majalah keibubapaan.

Tidur. Ada masa free tidur. Menikmati sementara anak belum lahir masa tu. Hahahaha

4y trước

Hihi.. Samalah kita...

Tidur, makan, duduk...berjalan pun takat ulang alik g dapur jer lah...🤣

1 sampai 6 semua buat.. Paling byk buat ialah berjalan dan makan.. 😁

Semua...nmbr 6 tu kne plan2 hihi...jln dah buka 2cm kne bnyk hati2🤭

Semua.. no6 tu masa buat kerja2 rumah..kira bersenam jugakla kan 😆

semua ... sarat2 tunggu hari nak bersalin pun still aktif zumba