Pening Sewaktu Hamil

Hi Mommies! Buat ibu hamil, jika anda mengalami pening apa yang anda lakukan untuk meredakannya?? Mesti anda ada cara tersendiri untuk menghilangkannya, kan? Kongsikan apa yang anda lakukan di ruangan komen, ya!

Pening Sewaktu Hamil
428 Các câu trả lời

Minta suami picitkan celah2 jari kaki Dan tapak kaki.. dah lega..terlelap..lalu tertidur..hilang pening kepala..

sy jarang pening mcm ni, cuma kdg2 bila kurang tidur sejam ke mcm tu,jd la pening. Mmg akan ganti tidur balik.

sy pening kepala setiap hari.sy pasang young living alhamdulillah dah kurang sakit kepala dan boleh tidur

minyak angin, tidur.. tp biasa buat kerja sibukkan diri tak layan pening nya kdg² hilang sendiri

dua2.. tp biasa sy mandi syampoo kepale lepas tu tido dlm gelap..nnt bgn sesegar embun pagi 😂

bshkn towel kcik letak dkt kepala..kmdian bwk tdo..lepas tu bgun je dr tidur rs ok dh.. 😉✌

sapu minyak angin atas kepala , kat tengkuk , minta suami urutkan , tak pun bawa tido kejap..

Mandi mula dengan basahkan dari kaki naik ke atas InsyaAllah hilang sakit kepala Its sunnah

Saya dah masuk 8 bulan ni rasa mual pening pulak.. Dari awal tak de alahan x muntah semua

sapu minyak angin + rehat tapi kat tmpat kerja tak bole nak rehat sngat .