Ibu ada alami masalah sembelit sepanjang kehamilan?

Nêu ý kiến
Ya, ada!
Setakat ini tiada

603 nhiều câu trả lời

12 Các câu trả lời

saya 2 @ 3hari sekali baru membuang.. saya xnak teran takot bolr jd buasir plak. so layan kan jekla sampai betul² sampai serunye

waduhhh. masi lg smpai skrg. sdh cuba makan buah, minum susu, tp masi sama juga.. 😩

sye amalkan susu kambing munif.. alhamdulillah kandungan kali ni xde sembelit..

saya membuang tak de masalh....sebab tiap hari mkn salad ...lancar je...

stakat ni tiada mungkin sy tak boleh hidup tkde sayur tu yg lancar 😅

dlu ada..tp di atasi dgn minum susu ms tu..cpt lawas jdnya😅

3h trước

ms tu sy minum susu frisomum

Macam mana ye nak hilangkan sembelit tu blh bagi cadangan ?

56m trước

Bnyk minum air kosong alhamdulillah okay

Makan bendi rebus banyak .. InsyaAllah mudah nak membuang

Minum air putih lebih.. Insyallah

Ada, tak serius.