Maaf agak sensitif

Maaf saye kurang jelas dan faham bab agama, boleh ke suami bersama dengan isteri melalui dubur walaupun hanya sekali dan suami hanya ingin mencuba ? Suami berkali kali minta nak try melalui belakang tapi saye tak bagi sebab takut kene penyakit.

32 Các câu trả lời

Jgn bagi sis. Tak perlu nak sacrifice utk seronokkan mereka. My husband tak pernah tanya i nak buat sex masa pregnant.. coz he understand tht im pregnant. But he masturebate sendiri la. Sebab no matter wht dia manusia kan.. 😅.. kalau nak just BJ la.. bagi dia blowjob.. tapi suruh dia pakai condom la.. 😂 tak yah nak anal sex 🤢