Maaf agak sensitif

Maaf saye kurang jelas dan faham bab agama, boleh ke suami bersama dengan isteri melalui dubur walaupun hanya sekali dan suami hanya ingin mencuba ? Suami berkali kali minta nak try melalui belakang tapi saye tak bagi sebab takut kene penyakit.

32 Các câu trả lời

What the fish…sorry speechles. Korang yg husband minta benda camni,husband korang kaki porn ke apa?like seriously mcm mana boleh terfikir nak buat mcm tu? Like seriously tak faham 😭 disgusting nak mati dapat laki macam ni. Kesiannya korang yg dapat laki mcm ni. Orang bina masjid nak sama2 pergi jannah. Kalau mcam ni, say hi to jahanam je lah 😭😭 sorry kasar sikit sbb i speechless namati