Bagi baby makan awal

Hai mommies semua. Nak tanya la. Ada ke mommies yang bagi baby makan se awal 5 bulan? And boleh ke bagi baby makan awal?

7 Các câu trả lời

kenapa ya ada ibu2 yg tak sabar nak bg baby makan? ni tanya sbb sy pun serious nk tahu. boleh ke tak boleh bg baby makan awal ni bukan tanya org kt sini ke, baca kt fb ke google. kena jumpa pakar pemakanan kanak2 & tanya disana. kt sana doktor akan cek keseluruhan. doktor ckp ok boleh, silakan. mesti kena rujuk pakar.