Baby boy or girl

Hi mommies, nak tanya..mommies semua ada tak yg jenis x picky dari segi makan and x alahan masa pregnant..baby mommies tu boy atau girl? masa preggy ni sy x picky sgt pasal food, x alahan.. tapi sy suka makan makanan pedas, masam and panas2.. nak tau la dari pengalaman mommies. #firstbaby20weeks

2 Các câu trả lời

hi mommy. kalau drpd selera makan tu sama mcm masa sy pregnantkn second baby sy ( baby girl ) tapi jantina baby ni tk mempengaruhi selera ibu tau. kebetulan je tu.

nak tau gender kena scan. semua tu xde kena mengena pon 😅