Persediaan Barang Bersalin

Psst..Ibu-ibu yang dah masuk Trimester 3tu jangan lupa buat persiapan bersalin awal ya! nanti buat last minute ada yang tercicir lah, lupa beli lah. Tak tenang nak bersalin nanti...

Persediaan Barang Bersalin
20 Các câu trả lời

Beli sikit² dulu. paling ssuai 20-30 minggu laa. sy due 23/5 tp kena serah diri awal 17/4 ni. haaa skrg tgl nak Cuci & packing beg hospital ja lg.

3mo trước

same due here hehehe

tgk shoppe je lah nnt.alahai x sngka nk bersalin lg stelah 6 thun.bju bby dlu2 xthu buang mna😂😂

1mo trước

sy bersalin ank sblom tahun 2022..Ni da 36w..Ank k6..tp brg baby semua kene beli sbb ank yg sblom 5 org semua perempuan..In Shaa Allah no 6 ni lelaki..Jd barang semua kene bali baru..Barg kakak2 semua beropol2 da bg org...

second trimester beli ⅓ barang je. third trimester beli yang wajib sbb da tak larat nak jalan2. Alhamdulillah dapat banyak hadiah tak yah beli sangat

Sye deu 19/5 nihhh🤲🏻semoga Sye dan IBU2 yg ingin melahirkan selamat baby dan ibu.. barang semua da siap alhamdulillah

Hujung rimister ke 2.. Sbb trimister ke 3 tu dah mula sakit pinggang, punggung bagai. Trimister ke2 aktif.

Alhamdulillah dh settle smua, cuma tggu nk packing je.. Makin dekat makin bedebar plak 😅

alahaiii, sy due spttnya 11/6, tp 20/5 nti dh kne serah diri .. pmpers ank je blom beli lg

Dah settle. Doktor dah tanya beg dah siap nak masuk wad? Lagi 2 minggu je ni.

2mo trước

Same 🙈

dah mula kumpul sikit². macam mana nak basuh carseat baby? boleh recommend tak

sy 26w dah mula beli sikit2 kat shoppe senang sikit x juga Kalang kabut nnt..