Baby makan

Hai mommies, nak tanya ada ke yg bagi baby makan start dari 5months ? And biasanya kalau start makan apa atas sebab apa ye ?

1 Trả lời

Kena rujuk dgn Doctor gak puan. Mcm baby sy 5mos 3 weeks dah bagi mkn. Sbb dah boleh duduk tanpa support dan leher dia tegak dan ada tanda2 yg dia dah ready mkn. Tp 2-3 suduh je dulu utk permulaan.

3y trước

okay2 baik. terima kasih sudi share opinion. baby saya skrg ni suka mintak duduk tapi masih perlu disupport dan leher pun dah kuat dan tegak. letak bersandar kt bantal takmau, lagak mcm bby dah besar nak duduk tegak 😂