air gula

Assalamualaikum ... Hri ni sye kne mnum air gula , klau trmuntah kne mnum air gula lgi skli ke ??? Ni prtama kali kne mnum ???

5 Các câu trả lời

ye sis . jdi jgn la brgerk sne sni . sila la breht je bring ala ala tido . letk aikit minyak angin pd perot n idong . In Shaa Allah xla munth . uhuhuh

Yea kena minum sekali lagi

Ye sis. So jgn muntah

Saya wktu mnum gula selang 5 mnit rasa loya, mnumlah sy air putih bnyk2..n nak cpt gula tu terproses, sy buat krja smpai kluar peluh, alhamdulillah cantik je bacaan prtama..x kna bsp..

Sy pas minum air gula cepat2 kumur2. Hilangkan manis dalam mulut. Then letak minyak vicks kat hidung. Alhamdulillah, berjaya. Cuma pening sikit sbb puasa kan. Kena tggu 2 jam lg. ☺