Minum air gula sebab faktor umur 36thn

Air gula ni memang umur 36thn prgnnt 11w kne mnum awl ke? Mggu dpn dh kne mnum, haish, fmly xde hstry kncg mnis pn, nti kndgn bsr skit nk kne mnum lagi, dgn mbuk lagi skrg ni huhu

4 Các câu trả lời

bila umur meningkat ni, risiko gdm tinggi. sbb tu kena minum awal. sy umur 29 pun dh kena minum awal..fmly xde sejarah pun, cuma bmi terbabas sikit. so far x sangkut gdm. tp bg sy xde apa pun..just a procedure..klu ter detect awl, blh prevent awl..gitu la.

3t trước

Oo baik2, sb ank2 sblm ni mnm skli, rupanya skrg dh kne mnm smpi 2 kli adess, redha jalah, mdh2han dprmudahkn, trm ksh sis

walaupun xde history, kalau umo dah 25 tahun ke atas terutamanya 3 series memang kena minum air gula. kalau minum 1st tak sangkut, memang kena minum kali ke 2 utk pastikan betul² xde gdm

3t trước

Trm ksh

sis, saya juga kena minum minggu lepas, 13 minggu. jangan risau sis, kalau tak de gdm itu berita Yang baik. klu gula naik, Kami boleh buat diet awal supaya gdm Tu tak menjadi berat.

3t trước

Mdh2han baik2 sj, 11w dh kne srh mnm air gula, sis 13 w bru mnm adesss, btabahlh