Air gula

Kk skrg ad air gula flavour oren or hanya d swasta shja? Kmis ni kne mnum air gula plak??

21 Các câu trả lời

Mostly dekat KK jarang sgt nak dpt yg ada perisa. Better prepare awal2 beli dr farmasi air gula yg berperisa. Bawak je masa hari nk kena minum. Kalau tengok KK dah sediakan yg berperisa, kita simpan je la yg dibeli tu utk next time. Sy buat mcm tu haritu. Kebetulan mmg KK bg yg xde perisa. Nasib baik sy ada bawak spare.

Saya minum air gula, betul2 gula saja dia bancuh. Kalau boleh puasa dari 10malam, cuma minum air kosong je sampai keesokkan hari. Lepas minum air gula, minum air kosong juga. Sampi nurse cakap boleh makan. In shaa allah mesti tak ada muntah.

5y trước

Nurse kk sy xbagi minum air langsung sebab, bile puasa dari jam10, then minum air aje..perut penuh angin, sebab tu xboleh masuk air gula, muntah balik..

Sy ari slasa mggu lepas da mnum air gula... Xde perisa pon... Da la pekat gile.... Ngndong yg sbelom ni xpnah mnum air gula pekat cmtu... Smpai skrg tekak skit, mnum air gula tu... Hrap2 xmnum la lg... 😭

Air gula perisa oren rasenya ada d swasta je sis.. Sis beli je pstu minum kat kk.. Sy haritu buat camtula.. Beli swasta hrga dlm rm20 pstu bawak minum kk..best rse oren 😆

Ada sesetengah kk ada yg berperisa..setengah shj tau..😅..tp swasta flavor mcm2..ada orange..ada grape..baru minum perisa grape tadi

5y trước

Mmg bersilat abis pure tu, penah mnum 4thun lpas🤧..Skrg dgr dh ad flvr..Sy kne mnum kat rsat sbb dduk dlam kem..Xtaw la dyeorg ad flvr x..

KK kat tmpat sy flavour oren tetap nak muntah 😂 dah 2 kali kena minum . Next 28 weeks pulak kena minum lagi 😭😭

5y trước

Sama..Pekat likat tu yg jdi nak mntah..Bru pas mnum yg oren ari isnin bru ni 29w..Than 2 jam utk amik drah, lepas je dri tu xckap byak dah..brlari ke toilet buang abis😂..

Sy plak dh mnum air gula..dpt call dri dokter result gula tinggi..hmm trus risau ni..

5y trước

Tapi hri ni cek BSP da normal..syukur

Sya saran kn pigi awal , Klau air gula panas sdap even xde rasa, Klau p lwet mmng pekat melekat,

5y trước

sye pg lewat sbb hujan n naik mto so tgu hujan benti ler hujan nye. kete rosak huhu.. sekali kne maroh gn nurse😅 xfaham keadaan org lak tu😒 dpt air gula sedap😂 mcm xminum air gula n rase nak lagi 🤣

Cuba tanya kk tmpat sis... Klau kk sy, dh sedia yg ada perisa.. Xbagi beli yg kt luar

5y trước

Yeke.. Hehehe

Mase 4bulan kk bagi yg perisa oren...mase 6bulan kk bagi yg takde perise...