Air gula

Lame tak kene minum air gula, hari ni kne mnum air gula sbb berat naik 3kg, naik weng kepala ni mnum air manis..nasib tak muntah.. Ade mommy yg kne minum air gula hari ni?

2 Các câu trả lời

Saya baru buka buku dkt kkia minggu ni. Nurse bagitahu kena minum air gula. Mgkn next appointment. Seram. First time ni

5y trước

Biasa sy preggy bby boy truk skit alahan klau preggy by girl ade alahan jgak tp still bleh mkn n buat keje..

Macam2 la peraturan klinik sekarang ni. Tapi tak apa la,yg penting kita dan baby sihat

5y trước

Haah kk skrang da xmcm dlu..tp xpe la jnji ibu n babu sihat...lgpn nsib kk dekat dgn rumah hahah