Nk tny msa pregnant sy ada sgkut gdm.leps brslin kne mnum air gula..Klau kita tak mnum boleh ke?

2 Các câu trả lời

kena minum. nk tgok ada kencing manis ke tak. klau ada mungkin kena makan ubat kot ..

1y trước

x perlu mkn ubt pon. nurse dgn doctor akn suruh repeat minum air gula lagi 1y nanti. sometimes sbb berat bdn kite yg buat gula tinggi. so dlm masa 1y tu kena turun kn berat bdn balik kalau x nak sangkut 2nd time minum air gula nanti

xboleh. kena minum jugak.