Bedong

Wajibkah bayi di bedong sampai 40 hari? Katanya kakinya bengkok ya kalo gak di bedong.. infonyaa dong bunda 😊

3 Các câu trả lời

Tergantung baby nya bund Sya ank pertama dibedong gak sampe 1 blan,krn ngerek ajabklu dibedong bund Anak kedua usia 1bln 5hri maunya dibedong aja bund walau pun cuaca panas😅 Klu bedongnya dibuka malah nangis2 Kaki bengkok atau O itu gda hubunganya dg bedong bund,itu sdah turunan genetik bund

mitos anak ku cm di bedong sampe semingguan dan memang smua bayi pas lahir bengkok. skrg 2 minggu usianya dan udh mulai lurus tnp bedong2

Mitos 🤭 Bayi ga dibedong juga gpp