cerita saya?

Umur 30 ...anak pertama.x pernah makan durian Dan x leh bau durian.time ? mcm orang Gila nak mkn durian...skrng nk masuk 37 minggu...due 29.8 semua ok...kerap makan durian awal sampai skrg...x tahu lepas bersalin nanti...hb x berape cantik sy minum mamariam.. dah ok...sy pernah patah tulang blkng...baby dah besar...kerap sakit... semoga dipermudhkn urusan nanti...p scan baby berat 3 kg..demok awk syg? tp ibu x dpt tahu boy or girl...sbb awk pmalu?...doakn sy....due nak dekat?

7 Các câu trả lời

Samaaa. Semua orang tahu saya tak bole makan durian. Bau pun nak muntah. Tapi bila mengandung ni, mcm gile dah cari durian. Pulut durian, serawa durian, aiskrim durian, semua lenjan. Taktahu la pas beranak nti camni lagi tak. Husband asyik menganjeng je skrg sbb dah jadi cam dia.

5y trước

Kite same....jd pelik hahaha...btol2 satu tahap bau blh pitam. pantang nmpk durian...ramai kata x blh mkn...x pyh byk sehari tu satu ulas..dunia sy yg punya....☺️

Same la kite... Nk msuk 37wk.. Scan bby, berat ckit dri awk, 3.2kg..adoii... Puas nk diet.. Kikiki... Mntk dipermudahkan jgkla... Aamiin...

5y trước

Amin2..…. Semoga dipermudhkn Aminn

sama lah kak. anak sye pun sorok jantina dia. sampai skrng baju tak beli lagi. beli newborn warna putih je 😆

5y trước

aminn. semoga urusan akak dipermudahkan jugak .sama sama lah selamat bersalin

Aminn..

5y trước

Tq awk

Aminnn

5y trước

Tq awk

All the bestttt!

5y trước

☺️☺️☺️

Sya dh botol yg kedua mamariam kali ni.. Mula consume masa second pregnancy...

5y trước

☺️☺️☺️☺️