cerita saya?

Umur 30 ...anak pertama.x pernah makan durian Dan x leh bau durian.time ? mcm orang Gila nak mkn durian...skrng nk masuk 37 minggu...due 29.8 semua ok...kerap makan durian awal sampai skrg...x tahu lepas bersalin nanti...hb x berape cantik sy minum mamariam.. dah ok...sy pernah patah tulang blkng...baby dah besar...kerap sakit... semoga dipermudhkn urusan nanti...p scan baby berat 3 kg..demok awk syg? tp ibu x dpt tahu boy or girl...sbb awk pmalu?...doakn sy....due nak dekat?

7 Các câu trả lời

Sya dh botol yg kedua mamariam kali ni.. Mula consume masa second pregnancy...

5y trước

☺️☺️☺️☺️