Sya teringin nk mkn durian Sya hamil masuk 14 minggu dh boleh dk Sya nk MKN durian..

Sya teringin nak makan durian Sya hamil masuk 14 minggu dh boleh dk Sya nk mkn durian.

6 Các câu trả lời

pendapat saya tak boleh mungkin untuk diri saya la & memang bukan gemar durian mkn2 juga tpi sya auto pening, parent sya pesan nak zuriat jgn sentuh durian.. alhamdulilah rezeki Allah bgai awal doa mak ayah dari trimester satu nak masuk kedua sya tak makan durian kdng2 org post nampk kuning je, nasib tak mengidan. 🤭🤗

sama .. sy pon baru 14weeks .. sy da mkn seulas .. 😁 nak mkn byk tp husband risau sgt ... jd sy mkn buat rasa je lahh

boleh. tapi jangan banyak. saya baru makan seulas juga tadi. teringin sangat. tapi lepas tu minum air banyak²

Boleh sis . Baca doa sbelum makan . In shaa Allah xde apa apa . Semua kuasa Allah .

ada gdm tak? kalau takde, seulas dua boleh la buat rasa. durian tinggi gula

1y trước

ada gdm nk MKN durian

boleh, buat rasa2