Kepala anak 2 pusar tanda anak degil, fakta atau mitos?

Sy perasan kebykan bdk2 yg ada 2 pusar ni sgt hyperactive. Betul ke tanggapan ni? Anak sy ada tp dia baby lagi, tp org dah ckp dia nakal. Apakah? Kecik lg kot, macam mana dah blh tafsir mcmtu :(

Kepala anak 2 pusar tanda anak degil, fakta atau mitos?
161 Các câu trả lời

😅😅✌tp kan..mcm sy plak.. arwah nenek ckp kalau ank ada dua pusar ni bgus .sbb dia syg mak ayh kduanya dgn sm adil..wallahulam..ttg degil tu depend pd cara kita asuh dan jaga kut... Biasa hyperactive ni dsbbkn faktor pemakanan juge.. kekdg ada ank kalau trlebih mkn gula or bnda yg manis2 pn blh jd hyper.. pnh dlu tgk ank abg sy..xblh trlebih gule..kalau trlebih mkn bnda mnis..dia akn jd sgt2 hyper... Tp xtwla adakah ianya hanya kebetulan shj...sbb bile g jumpa pakar kata jgn bg bnda yg mnis nti jd hyper....wallahualam.😉✌