Pusat timbul

Betul ke orang cakap pusat tak timbul hamil baby girl ?. Atau mitos semata-mata. ? Saya dah ada dua girl. Sekarang pregnant dah 30weeks 6days tpi pusat tak jugak timbul.

10 Các câu trả lời

pusat kita ke mksudnye? 😅 entahla sis, sy pun xtahu nak bezakan lelaki ke perempuan melainkan dengan scan kt KK atau swasta. macam mak saya tengok perut saya melebar ke ap kn. utk tahu jantina. tapi tu pun tak berapa nak percaya juga. apa2 pun kita terima sahaja rezeki yang Allah beri. semoga urusan sis utk bersalin dipermudahkan dan baby serta sis selamat. Aamiin 😄

saya dah ada sepsang anak.. tpi smua pusat timbul sbb sy mmg asal pusat kluar.. hhaahhaa.. so takda yg peliknya klu pusat tu timbul... yg plik klu pusat tu tiberr hilang.. gurau 🤣 lebih baik scan jer klu nak tahu jantina. jgn ikut bentuk badan ke ape ke.. sy ni jenis dapt rase instinct.. alhamdulillah yg sblm ni sy teka btul.. yg ni tak thu la camana...

jangan la percaya benda-benda mcm ni. nak tau gender melalui scan sahaja. senang lah hidup klu tgk perut lah pusar lah lengan lah entah segala benda boleh tau gender anak dlm perut. tk perlu la ada doktor dan mesin scan sbb semua tilik dr badan je.

pusar? pusar timbul / tak timbul tu kat mana? ke pusat? Apapun tanda2 pada fizikal kita tak menentukan jantina. jngnlh percaya. takut2 jatuh kurafat

2y trước

ohh baru search, pusar bahasa Indonesia, pusat bahasa Malaysia. 😁 kita kat malaysia pusar tu ada di rambut 😊 Tak apa, luas perbendaharaan kata kita 😁

hi sis,x jugak sis sbb sya sendiri 1st baby girl pusat x timbul,now 2nd bby boy pun sama x timbui😊 maybe depend dgn pusat masing2 kot..

2y trước

saya jenis pusat yg dlm. pregnant kali ke3 ni lain dri kakaknya dulu. naluri kuat kata kli ni baby boy. doakn saya ye..

mitos..4x prgnant..ad timbul..ada tidak..semua perempuan...

Tak pasti juga sis, mase sis pg scan xnampak ye sis?

2y trước

ank sy ms dlm perut...ad yg suke ke kiri ad yg suka ke kanan...Tp ank keluar semua perempuan..Bby ikot selesa dia je sis...

benda2 macam ni mitos laa sis. tak saintifik lgsg

2y trước

Saya yakin baby boy dlm kandungan saya. tapi rmai yg tnya pusat timbul atau tidak. saya jawab tidak. diorang ckp tu baby girl..scan xnampak lagi. lgi 2mgg repeat scan.

Mitos sis, sy x timbul, kuaq baby boy

2y trước

naluri kuat kata ank ke3 ni boy. sbb lain rasanya waktu pregnant dua org kakaknya dulu.

xpayah percaya la