Anak anda berapa pusar?

Selalu atau tidak kita dengarkan kata-kata di bawah ni ya?👇 Adakah ianya hanyalah persepsi masyarakat kita atau memang fakta? Berapa pusar anak mommies ada? Betul ke ya?🤔

Anak anda berapa pusar?
46 Các câu trả lời

sy Ada 4 ank.3 girls 1 boy..anak lelaki no.2 Dan Ada dua pusar..so far, ank Saya hatinya lembut..xdegil...cuma suka explore utk belajar benda baru..kalu Bab pasang/repair benda diy bagi la kt dia...☺️😍

1 saja. bdk mcm ni xda beza dgn 1 pusar. sma saja. yg sy perasan, baby yg kluar awal sgt dari perut ibu mcm ni lah..

ank pertama perempuan 2pusar.. ank kdua lelaki 1pusar.. anak ktiga lelaki 1pusar

anak 1st - 1 pusar anak 2nd - 2 pusar anak 3rd - 1 pusar

ank prtama perempuan 2 pusar ank kedua perempuan 1 pusar

anak pertama 2 pusar anak ke2 dan ke3 1 pusar

sy sendiri ada 2 pusar..anak2 1 pusar😊

Anak pertama 3 pusar Anak kedua 1 pusar

no 1 n 2..1 pusar yg no 3 ni de 2 pusar

anak pertama 2pusar ke2 dan ke3 1pusar