Kepala anak 2 pusar tanda anak degil, fakta atau mitos?

Sy perasan kebykan bdk2 yg ada 2 pusar ni sgt hyperactive. Betul ke tanggapan ni? Anak sy ada tp dia baby lagi, tp org dah ckp dia nakal. Apakah? Kecik lg kot, macam mana dah blh tafsir mcmtu :(

Kepala anak 2 pusar tanda anak degil, fakta atau mitos?
161 Các câu trả lời

Amboiii!! Yg komen kate anak nakal tu bomoh ke? Nmpk mase depan budak tu ke.. 😏😏hahahaha. Kemain ayat. Name pun budak, normal la kalau nakal. Anak sulung sy satu pusar je. Tapi dia punya perangaiiii... Kus semangat. Sy ni kejap² bertukar jd 'rimau'. Bg sy, xkisah berape pusar rambut dia nk berputar yg penting anak sy membesar dgn sihat dan aktif mcm ank² org lain juga. Yg penting kite sbg mak ayah kena pandai didik anak. Tu je. Tak pyh hiraukn ape kate org. Setiap org bahagian xsame. 😊😊

4y trước

Betul²...anak saya baru 3tahun dia pun nakal jugak tapi nak kata apa budak² kita marah PON dia tetap buat jugak..tapi mulutnya kalah orang tua Klau rumah sepah dia membebel sambil dia kemas😅😅kita pulak nk gelak tengok telatah dia...