Kepala anak 2 pusar tanda anak degil, fakta atau mitos?

Sy perasan kebykan bdk2 yg ada 2 pusar ni sgt hyperactive. Betul ke tanggapan ni? Anak sy ada tp dia baby lagi, tp org dah ckp dia nakal. Apakah? Kecik lg kot, macam mana dah blh tafsir mcmtu :(

Kepala anak 2 pusar tanda anak degil, fakta atau mitos?
161 Các câu trả lời

Saya paling tak suka kalau org selalu beranggapan macamni. Sis jangan risau ya. Setiap anak ada keistimewaan masing2. Nakal atau tidak, bukan bergantung pada pusar ni, tapi pada didikan kita jugak. InshaAllah, yang baik2 ja untuk anak kita😘😘😘 doa yang baik2,jadi pun yang baik2. Anak saya 1 pusar pun aktif semacam sis tapi saya layankan ja asalkan tak membahayakan diri dia. Biasa la budak nak membesar, sel2 otak tengah berhubung hehe