Kepala anak 2 pusar tanda anak degil, fakta atau mitos?

Sy perasan kebykan bdk2 yg ada 2 pusar ni sgt hyperactive. Betul ke tanggapan ni? Anak sy ada tp dia baby lagi, tp org dah ckp dia nakal. Apakah? Kecik lg kot, macam mana dah blh tafsir mcmtu :(

Kepala anak 2 pusar tanda anak degil, fakta atau mitos?
161 Các câu trả lời

Sy & adik sy 2pusar. Alhamdulillah dh besar jd manusia . Sy jenis tegas dlm buat keputusan & adik sy pula jenis pendiam. Anak sy 1 pusar sangt aktif & kreatif. Nak ckp nakal biasa lh budak kn. Time umur bebudak ramai gak buat perangai . Ade gak 1 pusar pon ferangaii mcm². So pusar ni x tepat dlm menentukan keperibadian seseorang . Ha gitew 🤭