Bersalin Semasa PKP

Sy nk mtk pendapat.. Kot2 ade rakan2 dlm ni bole bg cadangan.. Begini.. Sy dijangkakan bersalin 29jun ni.. Masalahnya, andaikata PKP xhabis lg, cmne sy nk balik bersalin, berpantang di JB (Sy menetap di Taiping)? Ni adalah anak pertama, kami suami isteri xde pengalaman, dan xde ahli keluarga atau saudara mara di sini. Mohon pendapat ye.. Tq..

13 Các câu trả lời

Sis 29 june...sy 6june..yg sy bole hya berdoa mak sy dtg cni jaga sy time pntang...