Info bersalin

Hi semua ade sesiapa tau skrg ni klu nak besalin suami bole masuk bilik bersalin waktu pkp ni Sbb ade org bg tau xbole

1 Trả lời

Okay macam ni awak. Saya ada tanya hospital. Kalau hospital kerajaan, tak boleh masuk. Boleh hantar luar je. Then kita beranak sendiri. Kalau hospital swasta, husband kena buat swab test. Lepas tu, dia tak boleh keluar hospital dah sampai lah awak dah bersalin. Contoh dia masuk hospital dengan awak isnin, tapi awak beranak khamis. So dua dua kena stay sampai lah dah beranak semua.