BERSALIN IKOT EDD SBB GDM

Mohon pendapat yg ade pengalaman..sy hari nie dh 39w4d..hari jumaat nie 8/11 dh due..tp xde tanda2 nk bersalin lg..dan sy ade gdm diet control...doktor dh bg surat 8/11 kne serah diri..mcm mane kalau masa tu masih xde tanda nk branak lg..?? Doktor akan bt ape ye..??

1 Trả lời

Sya mcmni tp sya tak tggu smpai 39weeks.. sya ngam2 38weeks terus czer.. try induced tp jln tak buka lgsg lepas 18jam.. last2 czer adalah jln trbaik.. d swasta... gleneagles.. sbb kencing manis tak baik utk baby.. sbb tu dorg prlu kluarkan bby cpt2..

5y trước

Msuk bawah...