Bersalin Semasa PKP

Sy nk mtk pendapat.. Kot2 ade rakan2 dlm ni bole bg cadangan.. Begini.. Sy dijangkakan bersalin 29jun ni.. Masalahnya, andaikata PKP xhabis lg, cmne sy nk balik bersalin, berpantang di JB (Sy menetap di Taiping)? Ni adalah anak pertama, kami suami isteri xde pengalaman, dan xde ahli keluarga atau saudara mara di sini. Mohon pendapat ye.. Tq..

13 Các câu trả lời

Cuba melalui yg gerak khas tu.. yg kena mohon online.. hanya perjalanan sehala..

Skrg rasanya dah boleh rentas negeri, try call balai polis bdekatan utk sahkan.

baru lepas g balai smlm nak balik Jb bersalin.. dapat pelepasa