minta pendapat dan tips utk minum air gula

Assalamualaikum semua.. Ad x rakan2 dalam ni yg boleh bg tips utk minum air gula? Ini second prgnancy sy..yg pertama dlu gugur...jadi ni pengalaman pertama sy utk minum air gula...ramai kawan2 yg takot2kan.. Harap2 rakan2 dlm ni boleh bagi tips utk sy...sampai skrg ni nervous... Terima kasih yg bole bg tips...?

1 Trả lời

Sy set dlm kepala sedap.. pastu sebelum minum, test sikit nak familiarkan manis dia dlm mulut. Pastu sy minum 2 kali non stop. Tak sama pun rasa mcm gula kat dapur. Xde la manis sangat pd sy, tealive coolblog boba milk tu laaagi manis.. tapi apakan daya result 2 jam lepas tu sy fail 🤣..

5y trước

Aamiin aamiin..mudah2an xsangkut..risau je ni