Pernah tak??

Sy first mom..hal biasa ka..lps beranak..ipar2 dtng rmh .tpi tnya lahir normal ka czer..sy ckp la normal..lps tu tnya ada jahit tk??..brpa jahittan??..siap nak tengok...dorng crita la msa dorng beranak siap bgi ipar2 lain ambil gmbr sbb nk tengok brpa jahitan.. Sy kata sy xtaw..xberani tengok pn..luka bagi laki yang jaga ..tpi rasa pelik je ..nth laa..korng pernh mengalami ka?? Msa dorng ckp nk tngo tu .sy tolak..sy ckp misi bru je cek

40 Các câu trả lời

Ipar saya pon jenis penyebok tapi tkde la smpai nk tgk jahitan macam tak hormat privacy org.. Tpi dorg mai selak tetek..pastu kata tetek kita kecik.. Macam bodoh.. Memang suami la kene maki sbb bawa family dia tgk kita.. Mood dah la tk ok

apooo nk tgk org punya..haha mmg xla sy bg..nurse tanya nk tgk luka da elok ke belum masa checkup anak pun sy xbg sy cakap alhamdulillah makin ok je..then nurse tu pn paham..ipar2 awk tu pelik..tu maruah kita sis...jgn bagi..

Kalau sekadar bertanya tu biasa la sis, tanda keprihatinan. Kalau dah sampai tahap nak tengok tu dah melebih la tu, tanda kurang kewarasan. Apoo😨 nak tengok private part orang. Mak sendiri pun kita tak tunjuk

Jgn bg tgk sis, tu maruah + aib kita, kalau diorg ckp diorg buat , abaikan je, kita jgn tayang2 maruah + aib kita pd org. Cukup misi dan suami shj yg tgk luka jahitan

2t trước

Betul, nanti jadi bahan umpatan. Baik berpada2

alahai macam tu pun ada. saya kena prepare juga ni sebab first mom. big NO ya sampai nak tengok private part kita eeeeee. nak tunjuk betis pun segan ni nak tunjuk benda tak perlu.

biase lah tu.. modal nak bawa bercerita je tu.. layan je..selagi boleh layan..kalau x selesa.. ckp je tak tahu.. tp klau smpi nak tgk jahitan x perlu kot.. baik nurse je tgk..

Kalau main korang xnk tgok sekali ke😂 cuba ckp mcm… ni pek2 semua org ada apa yg peliknya lain la kalau tiba2 berubah jdi Petak

2t trước

Dorang tgok lepastu mula la membawang

Euw kenapa nak tengok orang punya 😭😭 tu kan maruah, aib and aurat yang sah sah haram orang lain tengok. Takde keje betul duk banding banding luka jahitan 😌

kenapa sampai macam tu sekali? sepatutnya tanya keadaan kesihatan ibu dan bayi. bukan sibuk tanya soal kelahiran lepas tu nak tengok alat sulit orang. anehnya. 🫣

kalai sekadar bertanya normal lagi. tapi kalau dah sampai tahap nak tgk siap nak amik gambar kira jahitan tu tak normal. kan aurat. abaikan je sis