Pernah tak??

Sy first mom..hal biasa ka..lps beranak..ipar2 dtng rmh .tpi tnya lahir normal ka czer..sy ckp la normal..lps tu tnya ada jahit tk??..brpa jahittan??..siap nak tengok...dorng crita la msa dorng beranak siap bgi ipar2 lain ambil gmbr sbb nk tengok brpa jahitan.. Sy kata sy xtaw..xberani tengok pn..luka bagi laki yang jaga ..tpi rasa pelik je ..nth laa..korng pernh mengalami ka?? Msa dorng ckp nk tngo tu .sy tolak..sy ckp misi bru je cek

40 Các câu trả lời

Mmg wujud org mcm tu sis. Bkn ipar2 je mak mertua ke adik beradik mak mertua ke atau sedara mara pun ad mcm tu. Alahai maruah dan aib kita utk suami je. Kalau utk check kesihatan doktor atau nurse tu pun sbb kira emergency. Jgn lah bagi sis, nt tujuh keturunan dia tak habis cite ke org, kemaluan kita dgn yg lain dibandingkan nya smpi sudah. Belum bahagian payudara susu penuh bengkak semua tu lagi duk sibuk tengok dan cite sesama dyeorg. 😅

Kalau tanya beranak normal ke czer tu boleh tahan lagi. Ni sampai nak tengok jahitan kat bawah tu ni tak normal dah. Gila ke ape. Tak logik. Kalau dorang tu memang pakar contohnya doktor ke nurse bahagian sakit puan ke ape boleh la tp still tak logik untuk tunjuk sbb bukan dorang yang handle kte pon. Nurse yg datang tu yg handle kte nak record semua dalam buku. Ipar2 tak de kaitan. Tu aurat kte. Mental la dorang ni..

saya pulak duduk dalam wad.czer.sy tengah keringkan tempat operate lepas mandi biar terbuka tapi x nak bagi org nampak..tetiba sorang kak NIE yg nak bersalin Dy mai tengok luk czer Sy..hmm malu rasa.sy pun bodoh awatlah x tutup kat tempat czer tu cepat2.sbbkan sakit sy biar ja kak tu tengok .. aduhai malu rasa bila teringat balik...kita nak keringkan luka czer tetiba boleh pulak kak tu mai mengejut tengok...hmm geram rasa..

why nak tgk jahitan luka org kt tempat private yeee nk bandingkn sape pnye paling lawa ke mcm mne. hahah saya yg czer jahitan terbuka da sbln lebih nie pon masih x berani nk tgk luka sndry masa frst jahitan terbuka tu husbnd je tgk n dia amik gambar dia tnjok lgsng x mau tgk x ready kot. saya klo org nk tgk mmng saya ckpkn je nk bandingkn sape lagi lawa ke mcm mne.

Kalau tanya lahir normal or czer , ada jahit ke tak tu normal tapi sampai tahap nak tengok private part tu dah melebih . Siap claim ipar amik gambar bagai bagai . Macam dah lain je tu . Orang zaman sekarang memang macam macam ya . Jangan sesekali bagi sis , bukan nak sangka buruk . Silap hari bulan beriya nak amik gambar tu sebab nak buat bahan mengata je .

Sampai nak tengok luka tu ? amboiii. senang hidup. xperlu ikut ckp dorang sis. dorang da x betul. xboleh brain smpai nak tgok luka. xhormat kat kita yg baru siap bersalin. masih rasa sakit. kita sndiri pun xberani nak tengok. baik tul hati dorang nak tengok berapa jahitan. Share2 gambar bagai. Ok amarah seketika. 😂

Ahhh..sudahhh..ape kes smpai nk tgk private part org plak 😂😂🤦🏻 jem kjap..adessss...klebet ht sndri sudah la xsah dok galak p tgk org punya...pastu...bawak ngumpat sesama sndri..jem sngguh laaaa...🤦🏻 Klau soalan normal/czer..bnyak skit jhit tu ok lgi..smpai nk tgk ape kes kahh😂😂🤔🤦🏻

sy pon 1st time mom ni nk bersalin akhir bulan ni, tp xpernah dgr lg org mintak tgk luka.. kan bahagian private tu.. klu nurse ngan doktor yg rawat kita xper la.. n suami.. klu org luar mmg big NO, even mak sendiri pon sy xkan bg tgk saja2...

Tanya lahir normal ke czer....jahit banyak ke sikit ... TU biasa dh.. tp sampai nak tengok Luka TU xpenah lagi😂😂😂😂😂 ..kalau puting nyusu anak TU mentua or akak ipar ternampak sye xkisah sgt..sebab kdg anak sye yg bergerak nak selak...

klau bab tye branak czer or normal n berjahit ke x tu normal..dieorg mmg akan tye bab tu n sy rasa normal sbb ipar n biras sy pun akan tye.n y x normal nye..ada ke nk tgk jahitan org kan tu aurat..x pernah plak sy kena camtu