First Baby

Nak tnya..sy first baby ..due 24/10..tp doktor ckp kena beranak awal sbb sy ada kencing manis..rasa dia mcm beranak biasa2 jg ka??ka cmna tu??tkut seram ??

1 Trả lời

Induce labor la rasanya tu. Ccuk ubat bg rahim contraction n branak.. sy pn gdm dlu . Kwal mkn. Berat baby ok. Jd doc ckp hari due klau xbrslin bru serah diri. Alhamdulillah baby kluar 3hari awal. 😊

5y trước

Bru prsan due sis sma mcm sy tahun lepas ..😅. Baby kluar 21hb 10.. ⚘