Pernah tak??

Sy first mom..hal biasa ka..lps beranak..ipar2 dtng rmh .tpi tnya lahir normal ka czer..sy ckp la normal..lps tu tnya ada jahit tk??..brpa jahittan??..siap nak tengok...dorng crita la msa dorng beranak siap bgi ipar2 lain ambil gmbr sbb nk tengok brpa jahitan.. Sy kata sy xtaw..xberani tengok pn..luka bagi laki yang jaga ..tpi rasa pelik je ..nth laa..korng pernh mengalami ka?? Msa dorng ckp nk tngo tu .sy tolak..sy ckp misi bru je cek

40 Các câu trả lời

aik pelik betul..kalau sekadar bertanya tu,biasa la. tp, sampai nk tgk tu pelik sgt. jgn bg sis. tu aurat dan maruah awk. take care ok💕

aq sndri duk wad katil sblh tu branak normal siap jahit lg xad aq tya brp jht sbb phm soalan bodoh nk ditya kn buat pe kejadah ...

pelik ye ipar awk smpai nk tgk tmpt jahitan tu. serammm 😂 jgn bg sis, tu aurat kite. hanya suami je blh tgk

betoii . tnya dahla xyah nk tngok tngok . dah tngok uar uarkan plak nntinye . ayooo . aib . maruah . adoih . tayah bg la .

pebende ehh smpi nk tngok n amik gmbr kite punye pek tuu mcm pelik jee, cukup lh skadar tnye jee adoiii first time dngr

Normal tanya2 gitu tp tkdelah sampai nak tengok. Apa yang nak ditengoknya. Mcm tu je minta tengok kemaluan kita aiyaaa

mcm2 ehh org2 sekrng ni...mana boleh tngk ikot suka...misi pun xtngk ikot suka tau...sbar bnyk2 ya sis ckp elok2..,

pelik2 ja nk tgk bhagian private org, better jgn bgi tgk..kot2 jdi bhan crta nti drg buat bhayaaa

Tak malu ek tgk poen org , tgk poen sendiri sudah lah . Haih yg bukan bukan ja mnusia skrg

sruh dia tunjuk yg die pnyer dulu...🤣🤣🤣 apooo ...xdak rasa malu lansung....