Hadiah Atau Momen Hari Jadi Yang Bermakna

Hi semua! Apakah hadiah atau momen yang paling bermakna buat anda sewaktu hari jadi? 🥰 Ada yang disahkan hamil sewaktu hari jadi🤰🏻 Kongsikan dengan kami dan pengguna lain di ruangan komen, OK!😉

Hadiah Atau Momen Hari Jadi Yang Bermakna
11 Các câu trả lời

Diberikan nikmat mengandung dan melahirkan buat kali ke3 kembar lelaki...alhamdulillah... Dan pertama kali merasa czer... Pertama dan kedua normal...

menerima sms ucapan hari jadi pertama jam12 malam drpd Menteri Belia Sukan Khairy Jamaludin ktka beliau masih memegang jwtan tu dlu😁😁😁

Saya nikah masa tarikh hari jadi saya 15/12/18, Alhamdulillah, Jan, 2019 sah hamil. Hadiah dan moment dua2 penting dan bermakna

18hb kereta keluar n tahu pregnant. Birthday pada 19hb. Hadiah tak ternilai bila tahu pregnant..

Family buat suprise..n husband bg fon baru..n birthday d sah kan mgandung anak pertama happy😁

Ramai yg wish birthday saya dan dapat kek idaman hatii paling bermakna bg saya..Syukur selalu

Family buat suprise, wish birhtday kat taman tema😆😆

Pregnt msa hari jadi..5 bulan🥰

suami dan ank2 xlupa harijadi sy

Dikurniakan anak syurga 😍