Hadiah Hari Jadi Idaman Anda

Selamat Pagi! Agak-agak apalah hadiah hari jadi idaman anda ya?🎁 Min dapat coklat pun dah okay. Kenyang makan!🍫😬 Anda yang mana? Kongsikan jawapan anda dengan kami di ruangan komen, OK!

Hadiah Hari Jadi Idaman Anda
269 Các câu trả lời

Hadiah hari jadi pling brmakna pd dri sy yg sgt2 sy suke.adalah doa dr smua org tuk dri sy... Trmsuk dr suami...fmly dan rakan2.. tu hadiah pling brmkna tuk sy...😘yg tidak prlu d bli dgn wang ringgit ..

Xkesah yg mana2 pon boley ..yg penting pasangan sentiasa menyayangi dn hargai kite dngn sepenuh hati pon da di kire hadiah yg cukup besar utk saya ..♥️♥️

Normal ke saya ni, perempuan tapi tak suka barang kemas 😂😅 Saya suka bunga, coklat, candle light dinner with balloons, percutian 🤭🤭🤭

Slama 12 tahun kawin..x oernh dpt hadiah birthday. Last year.. Suami sy suprisekn bouquet bunga dgn coklat cadbury.. Special sgt rasa😬😬

saya kalau dpt nak sehari2 beli mkanan je .. mkan kfc , mcd , pizza hut .. beli mkanan banyak2 yg sya suka dkt supermarket 😍😍

kalo dpt brg kemas alhamdulillah. .walau x brpa minat brg kemas. hehehe. .dpt gadget pon syukr. .bole tukar yg lme ke yg baru 🤪

Mana-mana asalkan ingat Sebab ada je si suami yang langsung tak ingat dan of course bukan husband saya, Alhamdulillah 😊

Bunga, coklat, helium balloons dan romantic dinner Kalau dapat emas pun okay jugak 😂. Walaupun emas bukan idaman saya

28 june my birthday.. Idamkan barang kemas tapii tahu takkan dpt sbb suami dh berhabis duit dgn new bby kami 😘

Ikutkn hati nak semua..tapi hari lain pun bole dapat klu suami mampu,tak semestinya masa hari jadi jer...