Apa yang ibu paling teringin sekali sewaktu mengandung?

Hi semua ibu-ibu yang disayangi 🥰 Jom kongsikan dengan min makanan apa yang ibu semua idamkan/teringin sekali sewaktu mengandung? 🤰 Dia punya teringin tu sampai bila kita terfikir je kita boleh tertelan air liur tau!🤭 Min dulu teringin sangat makan maggie samyang 2x spicy dengan kek salted egg tu sebab waktu tu tengah viral sangat🤤😆 Mommies yang lain teringin apa ya?😍

Apa yang ibu paling teringin sekali sewaktu mengandung?
515 Các câu trả lời

semua nak benda manis. cool blog lah cake lah coklat lah ais krim lah. yg penting semua manis 🤣

teringin cempedak goreng dengan nasi ayam style cina , ahahhaa adoii mana laa nk dpt semua to ..

Masa pregnant tak teringin n mengidam apa2 pn .. alah pn tak.. hehe.. cuma letih bwak perut ja..

dh takde apa yg teringin hehe sbb makanan yg sy mngidam semua husband dan mymom dh tunaikan😬

saya maseh X ada selera nk makan..huhuhu ini kali alah terok..loya penin muntah😢😢😢

3y trước

sama.. anak ketiga ni sy down teruk. pergi kerja minyak angin penuh dlm handbag

mee kuah blackpepper depan sekolah hahahaha , tak dapat tu dapat mee hotplate pun jadi la 😭

nak makan kulit itik panggang yang gantung tu tapi nak kat kedai cina punya . tak dilayan 😂

Saye miscarriage time 6weeks.. Tp sbelum tu merasa la ngidam nak mkn nasi kandaq mamak ☺️

Masakan mak sy,,hari2 pom xpew...ala kadar pom ok asal mak sy yg masakan😅😅dua2 ank sama

bila trasa nk mkn bru minta suami belikn. klau tk trasa mkn moi ayam ja buatan mak sndri 😊