Apa yang ibu paling teringin sekali sewaktu mengandung?

Hi semua ibu-ibu yang disayangi 🥰 Jom kongsikan dengan min makanan apa yang ibu semua idamkan/teringin sekali sewaktu mengandung? 🤰 Dia punya teringin tu sampai bila kita terfikir je kita boleh tertelan air liur tau!🤭 Min dulu teringin sangat makan maggie samyang 2x spicy dengan kek salted egg tu sebab waktu tu tengah viral sangat🤤😆 Mommies yang lain teringin apa ya?😍

Apa yang ibu paling teringin sekali sewaktu mengandung?
515 Các câu trả lời

Nak makan seafood kat kuala selangor, nak mkn masakan kampung kt kedai tanjung malim... 😭

Masakan mama sy. Last balik kg raya haji lepas tu plan nk balik cny, pkp pulak. 😭😭😭

Teringin nak makan tortilla dan kek coklat leleh.. tp smpai skrg tak dpat ii.. sedihhhhhhhh

teringin steamboat sampai anak dah 2thn sampai mengandung lagi itu je yang diinginkan 😂

Teringin nak makan buah langsat. Tp bukan musim buah😢.. hmm skrg tgh ngandung fst baby

siput sedut masak lemak , buah kerdas/ genuak , tapi apakan daya tk dapat² lagi .. 😔

harap semua makanan ada satu bau je. sebb tak suka banyak bau. hubby kata hidung anjing.

teringin nak makan ..nasi briyani.....air coke.....buah manggis....terringinnnnnnnnnnn

Nasi lemak Ong Alor Setar ala2 nasi kandar sedap. Tapi rasa dah x da reseki nak makan.

Asam pedas ikan pari mama 😋😋 nak buat sendiri tak sama macam mama buat 😣😣