Perkara PERTAMA Bila Bangun Tidur

Selamat pagi! Bangun tidur hari ini perkara PERTAMA yang anda lakukan apa?🥱Min buka je mata memang akan cek phone dulu! 😬 Minum air baru mandi 🛀🏻 Perkara pertama anda apa pula? Jom kongsikan dengan kami di ruangan komen, OK!

Perkara PERTAMA Bila Bangun Tidur
125 Các câu trả lời

Tengok jam kat dinding tetus bangun berus gigi cuci muka masak air buat sarapan baru tengok hp

minum air kosong...mmg standby dlm botol kt tmpt tido...then pi toilet pastu tgok fon jap

Kalo dlu ambik hp dlu nk tgok pukul bpe.. skrg raba pampers ank dlu br ambik hp tgk jam

Pegang perut, lepastu senyum dekat husband sebab dia dah bangun solat sunat🥰🥰

bangun tidur perkara pertama adalah minum air kosong segelas..baru mandi

Duduk sekejab, buka lampu terus ambil air sembahyang dan solat subuh

Tngok suami dlu takut hilang 🤣, bg mkn kucing2 pastu mandi 💕

Bangun tgk phone kjp lpstu terus p dapur buat kerja dan jaga anak

Subuh dulu , lps tu ckp ngn bby dlm prut , lps tu bru masuk dpor

Check jam ...belek2 ank jp...mndi .solat subuh ..prepare sarapan