Apa agaknya ya?

Hi selamat pagi mommies kesayangan semua🥰 Mommy agaknya perasan tak apa perkara pertama yang baby mommy buat bila bangun tidur ya?🤔 Kalau baby min bangun pagi terus hisap jari dia😅 Jom kongsikan di ruangan komen imbas kembali kenangan dengan si manja😍

Apa agaknya ya?
89 Các câu trả lời

Celik je mata, terus senyum.. alhamdulillah ank mama murah sgt dgn senyuman dia..smua benda senyum je memanjang..kalau org geletek pun dia senyum je.. jarang2 dpt dgr dia gelak mengekek..jatuh tersembam pun nagis dlm senyum..

Bangun akan tmenung dlu...tkebil2 sorg 😂 Then tiarap 360° repeatedly sambil bmain Tgok kiri kanan mcari parentsnya Lastly buat bising or nangis klu lama x kena layan My 6m baby girl 🥰🥰🥰

bby 6 bulan, bgn tdo menung2 dulu,pastu meniarap sambil brcakap, ommmaaaaababababa..doa bangun tdo la tu😅 bila ibu tegur baru sengeh manisss..semoga membesar dgn sihat ye anak🥰

bangun terus naik atas badan then cium" mulut la pipi la peluk" badan 😆then tnya kat dia nak susu langsung jawab dgn bahasa dia sambil pasang muka kasihan 🤭

Cari mamanya.. kalau mamanya masih tidur, dia pun sambung tidur juga, tu kalau anak yg mahu masuk 3tahun tu.. kalau anak yg 6tahun tu, hp terus dcarinya 🤦

4y trước

Kaann 🤣🤣🤣🤣

anak 2bln 3minggu bangun je terus hisap2 jari menggeliat tubuh badan,,bila bg susu n tukar pampers terus tenang then sambung tido. 😘

Ank sy bangun dia diam je, sambil mata trkelip kelip sambil hisap jari.. Klu lama sgt kita tak layan dia merengek pulak cari nenen😅

celik je mata , menggeliat dah geliat duduk, panggil mama atau abah atau mak wan tanda dia dah bngun dan siap sedia untuk mndi pagi

baby saya... hmmm cari ibunye laa... klau x de sblah dia... apa lg nangis laa dia... papa dia pujuk pon x mau.. nk ibunye jgk...

bagun tidur kalau takde mama nagis merangkak cari dapur ke bilik mandi. . kalau mama ade sebelah membebel " dada dadadada