Media Sosial ‘Kegemaran’ Anda

Hello semua ?? Haa, pagi tadi bangun tidur aplikasi mana yang anda buka dulu??Admin pagi tadi buka theAsianparent dulu ? Jom kongsi dengan kami dan pengguna lain juga di ruangan komen! Jangan lupa untuj kekal selamat dan duduk di rumah ?

Media Sosial ‘Kegemaran’ Anda
295 Các câu trả lời

First check whatsapp dulu tengok ade hal penting ke tak then log in the asian parents and scroll2 tengok apa cerita yang menarik last baru bukak instagram scroll ade cerita sensasi ape2 yang ade lepastu baru lah 'keluar' dari sarang 😁🤣

twitter.. sbb lebih byk info manfaat.. Asian parent app check baby flow.. next shoppe check parcel da kat mana.. whatsap tgok ada dr group kerja tak.. last baru fb, sbb biasanya fb bende mengarut je.. so many makcik bwg yg nak perhatian..

dah dekat tghri br pegang fon..hamil kli ni x blh tgk fon sngt...mcm kurg minat

WhatsApp dlu sebab husband di KL,..kita dgn baby di Penang pstu Instagram ..

WhatsApp.. Kalau lambat bukak nanti berderet wasap2 customer pm nak urut..

Apa2 instagram dulu sebab meniaga skincare ramai cust bertanya 😁 😆

Facebook n The Asian Parents coz nak tgk perkembagan anak hari2

aku lebih rela takde ws berbanding takde the asian parent 😂

mula ii buka theAsianparent lepastu buka Whatsapp dan buka FB

Bagun tido tngok lock screen je .xpting x bukak pn hp😆😆