Perkara PERTAMA Bila Bangun Tidur

Selamat pagi! Bangun tidur hari ini perkara PERTAMA yang anda lakukan apa?🥱Min buka je mata memang akan cek phone dulu! 😬 Minum air baru mandi 🛀🏻 Perkara pertama anda apa pula? Jom kongsikan dengan kami di ruangan komen, OK!

Perkara PERTAMA Bila Bangun Tidur
125 Các câu trả lời

bangun je nampak hero kecik ni menyengih panjat mama dia nak capai phone 😂😂😂 rutin seterusnya kemas bilik, terus ke dapur siapkn breakfast n Lunch pastu suap si kecik ni 30-45minit baru dapat mandi

Mengucapkan alhamdullilah dan terus ketuk2 satu satu bilik anak. “Hoiiiiiiiiii bangun cepat solat” ke toilet dan ambil wudhuk. Solat bersama suami dan anak2.

Minum air kosg dlu. Lepas tu susukan ank jika dia nk menyusu lg .kmdian buat bekpes tuk husben sblm husben g kje n tgk husben g kje brsm ank ... 💞❤❤❤

salam. saya pun tgk fon dulu tapi tgk jam je pukul berapa . tak main fon pun hehe . pastu senaman gosok muka nak bagi segar dan p mandi terus. 🥰

Bgn2.. Tgk ank.. Tgk husband dh bgn ke blum..klau blum bangun.. Kcau dlu.. Lps tu tgk fone.. Then barulah bangun.. Prgi tnds.. Bsuh muke bgai..

Cek phone pukul brpa then pakai 💄 balm hahaha nmpk pucat.. Kemas bawa brg g turun ruang tmu.. Bru lh tnds n siap ja minum

dlu bukak mata matikan jam, pstu g toilet, skrg ni matikan jam, borak jap ngn baby dlm perut pstu bru g toilet

Amik anak drp baby crib... Cium2 hug2... Golek2... Haha... Paling indah tgk anak senyum lebar pandang kita

Tngok jam ,lepas tu tngok suami smbil fkir mau msak apa tuk dia bebekal p kerja. .bru p dapur msak😅

Ambik fon mati kan alam jam..pas tu cuci muka gosok gigi..g dapur masak2 buat bekal suami g kje..