Kongsikan Rutin Pagi Anda!

Good morning semua pengguna yang hebat💥💖 Biasanya apa ya rutin pagi anda selepas bangun dari tidur? Haah apa kata share kan dekat ruangan komen. Min respect betul siapa rutin pagi yang B tu 😍

Kongsikan Rutin Pagi Anda!
48 Các câu trả lời

D. sarapan buat air sblum husben pergi kerja minum dan sarapan bersama husben kemudian B. Lepas dah rest kejap lepas sarapan ringan baru mulakan senaman dalam masa 2 jam atau 1 jam setengah.. last sekali lepas dah rest 15 minit selepas senaman baru C. saya mndi.. itula aktiviti saya setiap hari .bila dah lapang siap semua kerja rumah dan uruskan anak baru saya lakukan aktiviti A. update media sosial jawab soalan dkt TAP msj dr fmly atau kawan2 yg bertanya khabar 😉✌🏻

Rutin harian muntah2 memanjang sampai ke malam..

C 》A kadang² A 》 C

Rutin harian muntah pagi2

C. Mandi sbb nk g keje

semua tp yg utama C la

Buat sarapan

kemas rumah

D dan C