kisah.q

Sekedar mau curhat nie bun. Kmarin suami aq sempat d Operasi pas wktu it umr khmilan aq bru 5bln n stelah oprasi dy hrus dikemo. Jdi stelah d operasi kmi msti ngurus bpjs dlu krn kemoterapi memerlukan uang banyak n bkn cma 2/3kli tpi smpai 12kli. Stelah umr khamilan aq tnggal mnunggu hri suami aq tunda msa kemo.y krn dy ingin brada d smping aq wktu aq lhiran n lgi2 Allah beri kami ujian dgn cra yg brbeda, hpl aq lwat n bdan ksih aq srat rujukan n alhamdulillah brtepatan hri d mna aq hrus d rujuk k RS tba2 sbuh.y jam 4 aq mlai kontraksi n pkul 09.15 pgi Alhamdulillah aq lhiran normal d rmah bdan. Tpi yg buat aq sdih saat nie, kami hrus psah krn suami aq hrus kemo, dy cma ngntar aq sma bayi aq blik n stelah it dy kmbali tuk kemo, jdi dy msti nahan rindu sma anak.y yg bru lahir slama 5bln kedpan.

2 Các câu trả lời

Sabar ya bund Semoga suami segera sembuh dan kumpul lg dg bunda dan si kecil

Sabar ya bund... Insya Allah ujian pasti berlalu

5y trước

Iya bun. Amiin