1 line or 2

salam.. tadi saya test upt 6.15 pagi kena tengok betul betul baru ada line .. ni saya tengok balik 10.40 line dah jelas sikit.. saya nak tanya valid ke kalau sekarang baru nampak line pada upt ?

1 line or 2
21 Các câu trả lời

wlwpun pregnant, test ni dh tak valid sbb lebih msa.. kena repeat lg beberapa hari

dah tak valid dah tu result nya.. result tepat tengok dalam masa 15minit lepas buat test.. nanti cuba lagi

Awak cuba guna jenama clear blue jenis digital, kalau awak pregnant 1week dah boleh tahu.

tempoh valid upt nie 15 min je.. lebih dr tu x valid dah.. try test hari lain plak..

kputusannya apa sis..pregnant tak sebb tgh alami..nk thu please🥺

Tak valid awak. Line yg ada tu evaporation line je..

1y trước

*line 2nd yg appear

goodluck utk sis.. in Shaa Allah ada rezeki tu

samar2.. cuba 2 3 hri lgi

valid bawah 10min

Tk valid