1 line or 2

salam.. tadi saya test upt 6.15 pagi kena tengok betul betul baru ada line .. ni saya tengok balik 10.40 line dah jelas sikit.. saya nak tanya valid ke kalau sekarang baru nampak line pada upt ?

1 line or 2
21 Các câu trả lời

Ank prtma sya pun mcm ni jgk samar2 test koi 8 koi 9 baru tgok😅 kalau tgok betul2 memang ada npk line mcm sis jgk pastu esok dan esok nya test smpai laa npk 2 line tu terang alhmdulillah ank pun dh 2 tahun😊

Saya dulu masa first chek Upt mcm nie lah keluar kena tengok betul2 baru jelas line tu.. pergi klinik doktor kata tak mengandung pun. After 2week test balik sbb xperiod kn.. double line jelas.

dh tak valid tu.. try guna upt lain test.. strip upt jenis tu lmbt detect. bli yg jenis strip jnma diagnos/dip n tell... sya cek guna strip diagnos, mmg accuracy... p scan dh 6 week.

Tak baca ke instructions kat plastic tu before test? Jenis tanya nampak tak nampak tak? Membaca tak nak, reti nak post soalan je. Nak kena suap je awak ni pffft

1y trước

yaa betul tu... sebelum komen pun dah ada tulis hormati para ibu bapa lain

first anak sy pun macam tu.. terlebih excited ipar duai.. test malam pagi tgok balik ada samar2.. lepas 3 minggu test lagi ... Alhamdulillah abak dah umur 10tahun skrg

awak dlm 15minit jer valid awak selepas dripada tu x valid..try semula esok pastikan dalam 15minit...please baca information test di plastic atau kotak nya y

Sy pun masa first test upt naik samar samar . after 2 days test lagi sekali , baru nampak clear 2 linee . Apa apa pun kena refer doc ya utk lebih pasti

upt jnis mcm ni mmg degil skit nk nmpk double line terang sis 😅sy suka pkai yg jnis kaset ea..xpun nk btul confirm pkai clearblue

tak valid dah. result kena baca on the spot.lebih 5 minit elok buang dlm tong sampah & lupakan sja. buat next upt test

Waalaikumsalam Puan. Puan try check balik kalau dh delay periode. Selalu bila dah delay, nampak tu double line.