Upt line positif sebelum period

#DPO8 , test upt pagi tadi nampak line lebih jelas. Guna 2 upt brand berbeza.. 1 nampak 1 samar.. Last period 4/9, anggaran period 3 hari lagi.. positive ke? #ingintahu

Upt line positif sebelum period
11 Các câu trả lời

𝑡𝑟𝑦 𝑔𝑢𝑛𝑎 𝑢𝑝𝑡 𝑑𝑖𝑝 𝑛 𝑡𝑒𝑙𝑙, 𝑘𝑎𝑙𝑎𝑢 𝑑𝑜𝑢𝑏𝑙𝑒 𝑙𝑖𝑛𝑒..𝑐𝑜𝑛𝑓𝑖𝑟𝑚 𝑝𝑜𝑠𝑖𝑡𝑖𝑓 𝑝𝑟𝑒𝑔𝑛𝑎𝑛𝑡...𝑠𝑦 𝑝𝑢𝑛 𝑡𝑒𝑠𝑡 𝑠𝑒𝑏𝑒𝑙𝑢𝑚 𝑝𝑒𝑟𝑖𝑜𝑑..𝑠𝑒𝑚𝑖𝑛𝑔𝑔𝑢 𝑠𝑒𝑏𝑒𝑙𝑢𝑚 𝑑𝑢𝑒 𝑝𝑒𝑟𝑖𝑜𝑑 𝑡𝑎𝑝𝑖 𝑠𝑏𝑏 𝑎𝑑𝑎 𝑠𝑖𝑚𝑝𝑡𝑜𝑚..𝑚𝑒𝑚𝑎𝑛𝑔 𝑥 𝑠𝑎𝑛𝑔𝑘𝑎 𝑟𝑒𝑧𝑒𝑘𝑖 𝑠𝑦... 𝑠𝑒𝑚𝑜𝑔𝑎 𝑎𝑑𝑎 𝑟𝑒𝑧𝑒𝑘𝑖..

4mo trước

hai sis.. sis pregnant mmg xde alahan la? x rasa apa" ?

kalau buah dada rsa sakit2 dan perut rsa cramp insya allah preggy, mcm sy bru2 ni ade simptom sakit buah dada dan cramp mcm nk period sptutnya period 25/9 tp dlm 21 hb sy cek upt trus naik 2 line trg,xpasti jgk msa tu sy cek guna opk pn naik 2 line trg,pn xpasti lg kesudahan nya sy bli blue digital trus cek naik pregnant,alhamdulillah

Sorry ye saya ckp, saya pernah mcm awak check sebelum period. Pun dpt ve, tiba keluar period. Org ckp kalau nak period pun upt boleh jadi ve samar2 camtu. So better tunggu je period lambat 3 hari mcm tu boleh check dah

Saya upt positif 5 hari sblm due period. Tiap hari cek, upt semakin terang sampai la tarikh period mmg betul betul pekat. Mula mula sy takut nak percaya, tp alhamdulillah skrg dh 15w 🥰 Doakan kesihatan sy dan baby

Tahniah positif sis. sy positif test 7 hari sebelum lewat period DP03. test sbb period cramp terlalu awal sdgkn bru dpo3 n then breast rse sakit. n now dah nk msuk 14w+ 🥰

Tggu lewat period lg baik. Tkut result sblm period boleh jd nk period. Apapun sentiasa positifkn diri ok. Nnti gnggu hormon😊

kalau nak confirmkan, better tggu lepas lewat period. kadang ada upt yang rosak . jadi kena test 2 3 kali untuk confirmkan

Awk guna apps apa ya utk record gambar test ni? Puas sy cari apps tapi tak jumpa

1y trước

premom ni sy try install tpi nk masuk tak boleh bila tekan agree tu dia tak naik apa2

Sis pakai apps apa utk track upt ni

2y trước

Ovulation tracker by premom

tahniah sis semua