Upt samar atau upt scam

Upt 20hb ada line samar warna pink kalau tengok mata kasar mmg nampak..upt 21hb jenis lain tiada line..betul positive or upt scam ya?saya ada titik air paip pda pt 20hb dan masih ada line samar pink#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

Upt samar atau upt scam
2 Các câu trả lời

Kalau ada titis air 20hb nampak faint line, takut faint line tu evaporated line. Double confirm dengan guna digital clearblue atau disclosure brand. Watson brand elak kan sbb detect hcg low.

3mo trước

upt pink disclosure..so kiranya negative ke?yg upt 20hb titik terus naik line tu dikira evap ke

tahniah sis.. tu positif cuma lagi terlalu awal kandungan tu yg samar2 line

3mo trước

sis boleh coba lagi after 2 hari pastu awal pagi sis.. saya mcm awak jugak