Suntikan Dexa

Salam semua..nak tanya yg pernah pengalaman kena ambil suntikan Dexa..semalam saya kena ambil suntikan dexa sebab ada contraction dan laluan dah buka..saya baru 34 minggu..doktor risau bersalin awal..tapi hari ni doktor maklum mungkin jangkitan kencing kotor menyebabkan contraction..jadi bukan pasal bersalin awal..apa kesannya ya? Adakah paru² baby saya akan matang awal?

4 Các câu trả lời

sy kne cucuk dexxa 2 dos masa baby 35w . 36w sy bersalin . sy pn ada kencing kotor tpi contraction tu bkn palsu .