Suntikan Dexa

Hi kalau kita kena suntikan dexa kan biasanya suntikan tu bertahan berapa lama ye. Cthnya saya kena masa 33 weeks dua kli injection, kalau saya bersalin 35 weeks still kena lagi jugak ke? Sesapa ada pengalaman? Thank you. #firstbaby #1stimemom #advicepls #pregnancy

6 Các câu trả lời

sy dlu bersalin twin bertahan seminggu je cucuk dexa tu..lps tu baby nk Kuar..sy bersalin 35week 4ari😊

sy msa pregnant dulu kena suntikan dexa msa 34w..sy brsalin 38w...xkena repeat dh suntikn dexa tu..

Xperlu cucuk dh sis.. Cukup 2 dos smp bersalin..

dexa bertahan 1 minggu je .. 2 short dlm 24 jam

dexa tu utk ap?

4y trước

x semua sis.. utk sesetengah case sahaja..kalau ibu dan bby oky saja sepanjang hamil InsyaAllah x kena ccuk..tapi biasa dexa doct yg akan decide atas faktor2 yg di ambil kira atas kesihatan ibu dan bby..

mmg kne 2x je