suntikan dexa

Baca mengenai orang yang berpengalaman kena suntikan dexa, mcm seram seja sakitnya.. mudah-mudahan baby dlm kandungan baik2 ja... aamiin... #32week

4 Các câu trả lời

baru tadi sy buat suntikan dexa 28 minggu insyaallah.. segala urusan dipermudahkan semoga awak PON kuat sakit juga tapi demi keselamatan baby dlm kandungan mesti awak dapat menahan kesakitan tu..

Yaa ada yg ckp sakit. Tp tahap toleransi org lain2. Hehehehe